Ouders Monique twijfelden over Dré Hazes

Dat André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique geen goede band met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne hebben, is al lange...

Lees ook

Dat André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique geen goede band met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne hebben, is al lange tijd duidelijk. Maar nu blijkt dat ook de ouders van Monique in het begin twijfelden over hun relatie.

Jonge jongen

In de nieuwe Story doet de zwangere Monique een boekje open over de eerste maanden van haar relatie met Dré. “Natuurlijk, in het begin dachten zij ook: Jeetje, wat een jonge jongen. Is het wel serieus? Ik denk dat mijn moeder bang was dat hij mijn hart zou breken.”

Maar dat gebeurde niet. Sterker nog, hij won haar hart helemaal. “Ze zagen ook hoe het geluk van ons afstraalde. Nooit eerder hadden ze me zo gezien, en ze merkten hoe hij me opvrát”, vertelt ze.

Familie

Toen duidelijk werd dat het stel voor elkaar gemaakt is, namen ze hem als hun zoon in de familie op. “Het is meestal zo dat ze het eerste half jaar heel gelukkig zijn en dan gaat de liefde over. En dan komt het stukje van houden van of verlaten van. Maar nu anderhalf jaar later… Het is niet te geloven”, vertelt de vader van Monique, die binnenkort opa wordt, trots. Dré heeft een goede band met de ouders van Monique.

Dat ze snel samen kinderen wilden, kwam dan ook niet als verrassing. Hun eerste kindje wordt eind oktober verwacht. Het geslacht én de naam heeft het stel al verklapt. Benieuwd? Klik hier.

Familiedrama

Vorig jaar kwam Andre Hazes Jr. in de clinch te liggen met zijn moeder en zus. Dit liep zo hoog op dat er definitief een punt werd gezet achter het contact. Aan Radio 2 vertelde de zanger eerder dat hij aan liefde geen tekort heeft, en dat hij de liefde van zijn moeder en zus dan ook niet nodig heeft. “Ik heb zoveel mensen om mij heen. En ik hou van hen allemaal.”

Zie ook: Monique deelt pikante badfoto met André Hazes Jr.

Bron: Story, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook