Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Good morning! Vandaag ligt de nieuwe Grazia in de winkel en deze week presenteren wij: ons Festival Issue.Je leest alles...

Lees ook

Good morning! Vandaag ligt de nieuwe Grazia in de winkel en deze week presenteren wij: ons Festival Issue.Je leest alles over it-girl Gigi Hadid en haar fashion tribe, je komt alles te weten over de festivallooks deze zomer en we gaan backstage met de hoofdacts.

#Exclusief! Zangeres Eva Simons maakt zich op voor de finale van Idols, deze week. Als jurylid komt ze soms pittig uit de hoek. Hoe reageert ze op de quotes die Grazia haar voorlegt? Wij kunnen je verklappen: ze neemt geen blad voor de mond. De breuk tussen Johnny Depp en Amber Heard was deze week hot topic. Shocking? Mwah… Deze week lees je acht voortekenen dat hun huwelijk sowieso gedoemd was. Deze week start Gênante Tanden, een programma over mensen die uit angst soms al dertig jaar niet naar de tandarts zijn geweest. Grazia sprak met Froukje de Both over de opnames. Het is áán tussen Brooklyn Beckham (17) en Chloë Grace Moretz (19). En de hele wereld mag het weten. Hoe zij zich neerzetten als ’s werelds nieuwste it-stelletje.

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook