Geordie’s Gary reageert op dramatische zwangerschap van Charlotte

Dat de Geordie’s niet ontkomen aan drama in hun leven, is niets nieuws. Maar in een nieuw interview met het Britse Heat...

Lees ook

Dat de Geordie’s niet ontkomen aan drama in hun leven, is niets nieuws. Maar in een nieuw interview met het Britse Heat Magazine wordt duidelijk dat Charlotte Crosby lange tijd een hartverscheurende gebeurtenis geheim heeft gehouden voor haar fans. Ook Gary is betrokken geweest bij dit geheim, en hij reageert er nu voor het eerst op.

Zwanger

In het interview onthult Charlotte dat ze een buitenbaarmoederlijke zwangerschap heeft gehad. De realityster stond er helemaal alleen voor, omdat liefje Gary – Gaz – Beadle op dat moment in Thailand zat voor de opnames van het nieuwe seizoen Ex On The Beach. “De pijn begon tijdens de opnames van Geordie Shore: Big Birthday Battle begin van april 2016″, vertelde Charlotte. “Ik dacht dat ik last had van menstruatiekrampen, want ik bloedde ook een beetje. Maar de pijn werd heftiger, ik kan het niet beschrijven. Het was verschrikkelijk.” Het hele verhaal lees je hier.

Gary’s reactie

Gary, die destijds tijdens de opnames van Ex On The Beach flink de bloemetjes buiten zette, terwijl Charlotte in het ziekenhuis lag, doet nu voor het eerst zijn zegje. Naar eigen zeggen was hij toen vrijgezel. “Toen ik het nieuws hoorde wilde ik meteen naar haar toe. Maar ze vertelde me dat ze met haar moeder en vrienden was, dus dat ik gewoon in Thailand kon blijven. Ik kon ook niet zomaar weg, want ik was onder contract. Ik belde haar elke dag om te vragen hoe het ging en wat de dokters zeiden. Ik wist eerst niet eens wat een buitenbaarmoederlijke zwangerschap was!”

Eerlijkheid duurt het langst

“Ik moest haar vertellen dat ik met iemand anders naar bed was geweest, ook al waren we officieel uit elkaar. Ze was woedend. Ze dacht dat ik dat had gedaan nadat ik hoorde van haar zwangerschap, maar dat was absoluut niet waar. Ze wilde me niet meer spreken en ik ging door met filmen. We hadden beiden met ons management afgesproken dat we de buitenbaarmoederlijke zwangerschap buiten de media zouden houden. Toen ik vanmorgen wakker werd stond het echter overal in de media. Ik was in shock. Wel vond ik dat ik ook mijn kant moest vertellen, want elk verhaal heeft twee kanten. We hebben elkaar niet meer gesproken, maar ik ben erg teleurgesteld dat het allemaal zo heeft moeten eindigen.”

Lees ook: Charlotte Crosby onthult hartverscheurend geheim

Bron: Daily Star, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook