Amanda Balk haalt keihard uit

Amanda Balk is sinds kort met haar nieuwe reality-serie Keeping Up With The Balkjes te bij Linda.tv, maar heeft sindsdie...

Lees ook

Amanda Balk is sinds kort met haar nieuwe reality-serie Keeping Up With The Balkjes te bij Linda.tv, maar heeft sindsdien erg veel kritiek over zich heen gekregen. De kritiek zou vooral gaan over haar uiterlijk, maar Amanda zou Amanda niet zijn als ze niet keihard terugslaat.

Kritiek

Bij 100% NL doet ze haar verhaal: “Ik vind mijn uiterlijk helemaal niet onnatuurlijk. Die kritiek komt bijna altijd van vrouwen die geen profielfoto op hun Facebook-pagina hebben, dan denk ik: ik wil jouw foto wel eens zien lieverd. Je ziet er vast niet uit. Er zijn zat vrouwen in Nederland die met cellulitis kunnen leven, nou dat zijn wij niet. En er zijn genoeg vrouwen die nooit naar een beautysalon gaan, nou dat zijn wij ook niet!”

Afrojack

Ook laat ze weten dat haar ex en vader van dochter Vegas, DJ Afrojack, waarschijnlijk niet in de serie te zien zal zijn. “Misschien komt hij wel eens toevallig voorbij maar in principe wil hij er niets mee te maken hebben. Hij vindt het wel leuk voor me hoor, maar hij heeft er verder niets mee.”

Lees ook: Toen & Nu: De transformatie van Amanda Balk

Bron: Telegraaf, 100%NL, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook