De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan hale...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Rob Kardashian en Blac Chyna krijgen eigen reality-serie

Het stel is nog maar net samen, verloofd en in verwachting, en nu komt er ook een nieuwe reality-serie aan. De serie gaat Rob & Chyna heten en zal worden uitgezonden op E! Entertainment. Tot nu toe bestaat de serie uit zes afleveringen van een uur, waarin ze uitgebreid laten zien hoe ze zich voorbereiden op de komst van hun eerste kindje.

Dit is wat er gebeurt als je de geliefde fit-tea van de Kardashians gebruikt

Als jij één van de miljoenen volgers van de Kardashian bent, is het je vast wel opgevallen dat ze regelmatig een bepaalt thee-merk promoten op hun Instagram. Iemand van Buzzfeed wilde wel eens weten waarom deze thee zo geliefd is bij de familie en besloot het te gaan testen. De thee werkt naar eigen zeggen goed bij vetverbranding en het verliezen van gewicht. Daarnaast zou het ook goed zijn voor je immuunsysteem en reinigend voor je lichaam. De conclusie van het onderzoekje: De thee werkt enorm laxerend. Zouden de Kardashians de hele dag op het toilet zitten? Bekijk het hele verslag hier.

Khloe Kardashian zoenend gespot met nieuwe vlam

Khloe Kardashian heeft een zwak voor sportieve mannen. Na Lamar Odom en James Harden heeft ze naar verluidt nu haar oog laten vallen op NFL hunk Odell Beckham Jr. De twee zouden al maanden in het geheim aan het daten zijn. Ze zou onlangs feestend met hem in Vegas gespot zijn en tijdens een Memorial Day party met hem gezoend hebben. En daar zijn nu beelden van! Bekijk ze hier.

Kim Kardashian laat voorproefjes van haar nieuwe Kimoji’s zien

Vandaag komen de nieuwe Kimoji’s uit, en Kim, Kris en Kylie deelden er alvast een aantal van op Instagram. Ze zijn zo leuk! De grappigste en beroemdste gezichten van de familie zijn binnenkort allemaal door jou te gebruiken op social media. Kun je ook niet wachten? Bekijk er hieronder een aantal.

Een foto die door krisjenner is geplaatst op

Laatste nieuws

Zie ook