Ontmaskerd: The naked guy uit Friends

Als Friends-liefhebber ken je Ross, Rachel, Chandler, Joey, Monica en Phoebe natuurlijk als geen ander. Tóch is er één i...

Lees ook

Als Friends-liefhebber ken je Ross, Rachel, Chandler, Joey, Monica en Phoebe natuurlijk als geen ander. Tóch is er één iemand uit de serie waarvan je nooit hebt geweten wie het is, maar van wie je wel altijd hebt afgevraagd wie het is: The Ugly Naked Guy. Hij is nu echter ontmaskerd! Had jij dit verwacht?

Wie o wie

In seizoen 3 en 5 kregen we alleen de dikke, naakte buik van de man te zien, maar verder bleef hij onherkenbaar. Het was blijkbaar ontzettend moeilijk om de oerlelijke en naakte buurman op te sporen, want een journalist van The Huffington Post heeft er maar liefst een jaar over gedaan om hem te ontmaskeren. De makers van de serie hebben namelijk nooit zijn identiteit openbaar gemaakt. Maar de aanhouder wint!

Mysterieus

Voor zijn onderzoek naar de mysterieuze man ging de onderzoeker heel ver. Hij dook de archieven in, maar ook vroeg hij de medewerkers van de serie het hemd van het lijf. Helaas leverde dit hem niets op. Tot hij die ene verlossende e-mail kreeg. En zijn geheime identiteit is niet geheel zonder reden geweest!

Gevonden!

Een medewerker van een castingbureau liet weten dat zij de Ugly Naked Guy heeft ontmoet, en dat zijn naar Jon Haugen is. De man bevestigde dit inderdaad zelf aan de telefoon. “Er was maar één Ugly Naked Guy en dat was ik.” Op de vraag waarom hij zijn identiteit geheim wilde houden, antwoordde hij: “Warner Brothers wou mijn identiteit geheimhouden, zodat iedereen kon raden wie ik was. Dus ik ging mee in die strategie”, antwoordde Haugen.

Zo, dat mysterie is voor eens en voor altijd opgelost! Benieuwd naar zijn gezicht? Klik dan HIER!

Lees ook: Lunch LOL: De leukste Friends blooper ooit

Bron: HLN.be, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook