Grazia’s top 3. Best gelezen op woensdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Geordie’s Gary reageert op dramatische zwangerschap van Charlotte

Dat de Geordie’s niet ontkomen aan drama in hun leven, is niets nieuws. Maar in een nieuw interview met het Britse Heat Magazine wordt duidelijk datCharlotte Crosby lange tijd een hartverscheurende gebeurtenis geheim heeft gehouden voor haar fans. Ook Gary is betrokken geweest bij dit geheim, en hij reageert er nu voor het eerst op.

2. Toen & Nu: The Voice-winnares Iris Kroes

Iris Kroes won in 2012 de tweede editie van The Voice of Holland. Met haar harp en engelenstem won ze iedereen voor zich. Maar daarna werd het ietsje stiller rondom de zangeres en harpist. Ze is inmiddels 23 jaar en is heel wat verandert!

3. 10 jaar The Hills: Toen & Nu

Relaties, vriendschap en carrière wisselden elkaar af en zorgden voor een gouden combi op de buis. Zes seizoenen lang was The Hills ons favoriete televisieprogramma en stiekem maakt ons hart nog steeds een sprongetje als we zien dat een weekend break is ingelast. Vandaag is The Hills 10 jaar oud en dat vraagt om een leuke terugblik naar toen het allemaal begon!

Laatste nieuws

Zie ook