Mattie Valk heeft de waarheid over de tweeling niet vrijwillig naar buiten gebracht

Mattie Valk domineerde de afgelopen tijd de koppen van het showbizznieuws. De Q-Music dj bleek niet de biologi...

Lees ook

Mattie Valk domineerde de afgelopen tijd de koppen van het showbizznieuws. De Q-Music dj bleek niet de biologische vader te zijn van zijn pasgeboren tweeling en ook de situatie tussen hem en zijn inmiddels ex-vriendin Kirsten bleef niet onopgemerkt. Mattie nam tijdelijk een break van zijn ochtendshow om alles op een rijtje te zetten en keerde deze week terug op de radio. Nu blijkt echter dat hij het grote nieuws eigenlijk helemaal niet zelf naar buiten wilde brengen.

Moeder

Hij is namelijk verplicht door zijn moeder om het nieuws wereldkundig te maken. Zij had geen zin om de schone schijn op te blijven houden tegenover iedereen. Ingewijden vertellen aan de Telegraaf dat Mattie in eerste instantie alleen wilde vertellen dat hij en zijn toenmalige vriendin Kirsten uit elkaar waren. Zijn moeder vond dit echter helemaal geen goed plan. Zijn moeder, Ria, kondigde in een kleine kring alvast aan dat ze geen schone schijn zou gaan spelen. “Op dringend advies van zijn moeder heeft Mattie toen verteld hoe de vork in de steel zat”.

Pijn

Mattie zei maandag in zijn eigen ochtendshow het volgende: “Alle gebeurtenissen hebben mijn leven en dat van anderen flink ontregeld. En het kost veel tijd om dingen op een rijtje te zetten. Ik ben nog veel aan het verwerken.”

Lees ook: Ruud de Wild haalt uit naar Q-Musics Mattie Valk

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook