Estelle Cruijff gooit het roer om

Estelle Cruijff maakt een bijzondere carrière-switch! Ze gaat binnenkort in de voetsporen treden van haar overleden oom...

Lees ook

Estelle Cruijff maakt een bijzondere carrière-switch! Ze gaat binnenkort in de voetsporen treden van haar overleden oom Johan Cruijff, en wordt daarmee de nieuwe ambassadeur van de Johan Cruyff Foundation. De blondine kan haar geluk niet op.

Goed werk

Weekblad Privé meldt dat Estelle door haar familie is aangewezen voor deze functie. “Het is een hele eer dat ze me hebben gevraagd.” Met deze functie zal Estelle waarschijnlijk meer in het openbaar verschijnen. Dit was lange tijd niet het geval, na haar spraakmakende relaties met Ruud Gullit en Badr Hari. “Het is een bewuste keuze geweest om de laatste jaren even wat rustiger aan te doen. Eens vaker een avond thuis te zijn. Het is allemaal nogal wat, wat er is gebeurd, door alles wat ik persoonlijk te verstouwen kreeg.”

Familie

Nu haar leven weer wat meer op de rit is, wil ze met alle liefde de passie van haar overleden oom, Johan Cruijff, voortzetten. Ook het gezin van de voetballer wil dolgraag dat de foundation in stand blijft. Omdat het gezin van Johan nog in de rouw zit, en ook niet in Nederland woont, is Estelle in Nederland de aangewezen persoon om de foundation hier te steunen. “Ik vind het belangrijk dat het werk met de foundation wordt voortgezet en daar een steentje aan bij te dragen.” Wat Estelle precies voor de foundation gaat doen, zal binnenkort duidelijk worden.

Lees ook: Estelle Cruijff gevallen voor steenrijke man

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook