Wat je nooit moet gebruiken in een hotel

Volgens onderzoek van ABC News is er één bepaald ding dat je nóóit moet gebruiken in een hotelkamer. En maak je geen zor...

Lees ook

Volgens onderzoek van ABC News is er één bepaald ding dat je nóóit moet gebruiken in een hotelkamer. En maak je geen zorgen, het zijn niet de handdoeken!

Hygiënisch

Een heerlijk opgemaakt bedje en een schone badkamer zijn vaak de enige dingen waar je op let als je je hotelkamer binnenwandelt. Maar volgens dit onderzoek moet je verder kijken dan alleen het bed en de badkamer. Uit het onderzoek is namelijk gebleken dat de waterglazen in je hotelkamer het meest vieze zijn van je hele hotelkamer! En dan hebben we het niet over die in plastic verpakte bekertjes in de badkamer, maar echt over de waterglazen in de kamer.

Testen

Van de 15 hotels waar ABC News de hygiëne testte, waren er bij 11 hotels vieze glazen aanwezig. Ze waren niet vervangen en soms waren ze zelfs nog gebruikt door de vorige gast. In sommige gevallen heeft de schoonmaakster ze niet meegenomen voor de afwas, maar er simpelweg alleen een doekje overheen gehaald. Ben je nu ten einde raad? Ga dan gewoon voor een flesje water, dan weet je zeker dat je goed zit!

Lees ook: Schokkend nieuws over je panty

Bron: Cosmopolitan UK, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook