Toen & Nu: De tweeling van Sweet Valley High

Sweet Valley High; wie keek er niet naar? Een prachtige tweeling, waarvan de één warm en aardig was, en de ander onveran...

Sweet Valley High; wie keek er niet naar? Een prachtige tweeling, waarvan de één warm en aardig was, en de ander onverantwoordelijk en ondeugend. Beiden gingen ze naar Sweet Valley High in California. De serie was een groot succes, en duurde van 1994 tot 1997. Maar vraag jij je ook wel eens af hoe de tweeling er nu uitziet en wat ze na de hit-serie zijn gaan doen?

1. Brittany Daniel (Jess Wakefield)

Brittany heeft na de serie nog een hele carrière als actrice gehad. Ze had rollen in Dawson’s Creek en Joe Dirt. Daarnaast speelde ze met haar zus een rol in That ’80s Show. Later speelde ze nog transgender in It’s Always Sunny in Philadelphia, en leidde de komedie The Game van 2011 tot 2015. Haar meest recente rol was in Blackish. In 2014 werd er kanker bij de actrice geconstateerd, maar de 40-jarige is inmiddels weer kankervrij verklaard.

2. Cynthia Daniel (Elizabeth Wakefield)

Cynthia koos er na de serie voor om het acteren achter zich te laten en een carrière te starten als fotografe. Ondanks dat verscheen ze in 2002 nog kort met haar zus in That ’80s Show. Samen met acteur Cole Hauser heeft ze twee zoons en een dochter.

Lees ook: Ma Flodder ziet er in het echt héél anders uit

Bron: Cosmopolitan UK, Beeld: Getty

Laatste nieuws