Onthuld: De 10 minute lovehandle work-out

Lovehandles, de muffin top of het zwembandje; het klinkt allemaal zó schattig, maar er zijn maar weinig mensen...

Lees ook

Lovehandles, de muffin top of het zwembandje; het klinkt allemaal zó schattig, maar er zijn maar weinig mensen die er daadwerkelijk blij mee zijn. Met het bikiniseizoen in aantocht is het hoog tijd om die lovehandles aan te pakken! Extreme maatregelen zijn niet nodig. Door deze 10 minuten durende work-out, drie keer per week te doen, werk je je lovehandles weg!

Go, go, go

Herhaal het volgende circuit drie keer zonder al te lange pauzes in te lassen

1. 40x De woodchopper (20 x aan elke kant)

Houd een gewicht naar keuze vast met beide handen. Houd het gewicht schuin boven je hoofd alsof je met een bijl gaat zwaaien. Buig en draai je taille en beweeg je handen schuin naar beneden over je borstkas tot aan de buitenkant van je kuit. Draai tijdens het trekken je voeten een beetje ter bescherming van je knieën.


2. 50x De Russian Twist (25x aan elke kant)

Ga met je billen op de grond of op een fitnessmat zitten. Houd je benen gebogen en je voeten plat op de grond. Leun een klein beetje naar achteren in een hoek van ongeveer 45 graden. Strek je armen recht voor je uit en trek je buik goed in. Breng nu je handen naar de grond rechts van je lichaam en doe dit zo ver je kunt je voelt nu een stretch in je zij. Daarna ga je terug naar het midden en breng je je handen naar de grond links van je.3. 30x Zijwaartse Plank (15x aan elke kant)

Houd je elleboog stevig op de grond en laat je benen en heup in een rechte lijn rusten op de grond. Til je heup van de grond in een zijwaartse plankpositie. Laat je heup vervolgens weer zakken.

Beeld: iStockPhoto, Bron: Health, Abschallenge.nl

Laatste nieuws

Zie ook