Adv: Blonde #2 Dit is de meest exotische blondtint van het moment

Summers coming! Behalve een nieuwe garderobe is een zomerse coupe ook een must. Zeker nu er zóveel verschillende so...

Lees ook

Summers coming! Behalve een nieuwe garderobe is een zomerse coupe ook een must. Zeker nu er zóveel verschillende soorten blond zijn. Asblond, balayage, honingblond, highlights, platinum of zelfs pastel blond; voor iedere stijl is er een perfecte match. Maar voor welke ga je? L’Oréal Professionnel to the rescue! Zij laten je de komende weken de mooiste blond trends van het moment zien én helpen je te kiezen welke het beste bij jou past.

Bohemian Balayage Blonde

Het is misschien wel de meest exotische blondtint van het moment: Bohemian Balayage Blonde. Ben jij creatief en heb je een relaxte levensstijl? Festivalletje hier, zonnestraaltje daar… Dan is Bohemian Balayage Blonde misschien wel helemaal jouw ding. Wil je het zeker weten? Doe dan hier de blond-test.

De technieken die bij dit type blond horen, zijn ombre, balayage en sunkissed. Wil je dat het écht mooi in elkaar overloopt, zodat je niet een hoofd vol strepen hebt? Doe dan vooral geen poging om het zelf te verven. De expertise van een specialist is voor deze technieken cruciaal; laat deze look daarom verzorgen door een Blond Specialist bij jou in de buurt. Neem snel een kijkje op mijnzomerblond.nl.

Ellen Snijder rockt ‘m al

Creative hairdirector bij L’Oréal Olaf van den Wildenberg ging aan de slag met de coupe van Ellen Sneijder van Fashionchick. “Bij Ellen hebben we een donkerende kleuring bij de aanzet toegepast. Om haar krullen nog mooier naar voren te laten komen zijn lengte en punten door middel van een slide techniek om en om ingezet met beige blond en licht goud blond. Zo creëert de kleurspecialist deze prachtige zomerse look.”

Met de Blonde Rescue Kit (bestaande uit de Silver Shampoo, Vitamino-AOX Color Corrector Blondes en Shine Blonde Shampoo) weet je zeker dat jouw blond eindeloos lang mooi blond blijft.

De finishing touch

Je bent pas echt klaar om je Bohemian Balayage Blonde coupe te rocken, als ook je make-up en outfit on fleek zijn. Pak uit met bronzer en gouden highlights op je jukbeenderen en oogleden, alsof je net uit Ibiza komt. Combineer dit met een simpele witte blouse, of top met print, en gouden juwelen. Sexy en zwoel it is!

Eerst proberen?

Wil je eerst zeker weten of dit echt jouw look is? Heb jij even geluk: dat kan namelijk binnen een handomdraai met de Style My Hair app. Hiermee kun je de nieuwste hairdo’s uitproberen. Handig!

Laatste nieuws

Zie ook