Adv: Blonde #3 Dit is het perfecte blond voor échte powervrouwen

Summers coming! Behalve een nieuwe garderobe is een zomerse coupe ook een must. Zeker nu er zóveel verschillende so...

Summers coming! Behalve een nieuwe garderobe is een zomerse coupe ook een must. Zeker nu er zóveel verschillende soorten blond zijn. Asblond, balayage, honingblond, highlights, platinum of zelfs pastel blond; voor iedere stijl is er een perfecte match. Maar voor welke ga je? L’Oréal Professionnel to the rescue! Zij laten je de komende weken de mooiste blond trends van het moment zien én helpen je te kiezen welke het beste bij jou past.

Ambitious Ash Blonde

Asblond, grijsblond en zilverblond zijn dé trends van het moment. Ben jij ook jaloers op alle it-girls die deze coupe rocken? Als jij net als hen ambitie en een ijzeren uithoudingsvermogen hebt, gewoon doen! Dit wordt namelijk alleen maar versterkt door een koele blondtint. Wil je het zeker weten? Doe dan hier de blond-test.

De technieken die bij dit type blond horen, zijn grey, silver en as. Maar zelf aan de slag gaan, kun je beter laten. De expertise van een specialist is cruciaal voor mooi blond; het laatste wat je wil is dat het fout gaat. Laat deze look daarom verzorgen door een Blond Specialist bij jou in de buurt. Neem snel een kijkje op mijnzomerblond.nl.

Ook Yara Michels is fan

Blogger Yara sprong in de kappersstoel bij Olaf van den Wildenberg, creative hairdirector bij L’Oréal. “Het is een mengeling van verschillende koele blondtinten in het haar, gecreëerd door een sterafdeling waarin op een speciale manier vakkundig folies zijn geplaatst. Hierdoor ontstaat deze prachtige -en heldere- ijzig blonde look die perfect past bij de teint en uitstraling van Yara.”

Met de Blonde Rescue Kit (bestaande uit de Silver Shampoo, Vitamino-AOX Color Corrector Blondes en Shine Blonde Shampoo) weet je zeker dat jouw blond eindeloos lang mooi blond blijft.

Zó maak de look af

Jouw asblonde lokken komen pas echt tot hun recht als je je make-up en kleding erop aanpast. Houd je make-up natural, zonder teveel poespas. En wil je toch een beetje uitpakken, denk dan aan koude kleuren op de oogleden zoals grijs, wit en zilver.

Hetzelfde geldt voor je outfit. Business casual is the way to go. Denk aan een overhemd of blouse en lichte kleuren, zoals wit, grijs en lichtblauw. En voilá, de look is compleet!

Eerst proberen?

Wil je eerst zeker weten of dit echt jouw look is? Heb jij even geluk: dat kan namelijk binnen een handomdraai met de Style My Hair app. Hiermee kun je de nieuwste hairdo’s uitproberen. Handig!

Laatste nieuws