Toen & Nu: Raffaëla Paton

Raffaëla Paton werd bekend door haar spraakmakende winst bij de derde editie van Idols. Ze versloeg publiekslieveling Fl...

Lees ook

Raffaëla Paton werd bekend door haar spraakmakende winst bij de derde editie van Idols. Ze versloeg publiekslieveling Floortje en maakte veel tongen los met haar zwangerschap. Henkjan Smits noemde de zwangerschap, na een relatie van vier maanden, in dit punt van haar carrière onprofessioneel. Na haar winst werd het echter stil rondom de zangeres. Ben jij benieuwd hoe het nu met haar gaat? Lees dan snel verder!

Depressie

In 2006 nam Raffaëla een duet op met Paul de Leeuw, Mijn houten hart. Later dat jaar beviel ze van haar dochter, met de naam Beautiful Hope. Na haar bevalling kreeg de zangeres echter te maken met een postnatale depressie, en werd het stil rondom haar en haar carrière. Pas in 2008 trad ze weer voor het eerst op tijdens een liveshow van de vierde editie van Idols. Dat jaar vormde de zangeres ook een meidengroep met de naam Monroe, maar deze ging in 2010 weer uit elkaar.

The Voice

In 2010 deed Raffaëla mee aan de talentenshow The Voice of Holland, in de hoop herontdekt te worden als zangeres. In het team van Jeroen van der Boom behaalde ze hier de zesde liveshow. In 2012 deed ze nog een poging om mee te gaan naar het Eurovisie Songfestival met het nummer Chocolatte, maar uiteindelijk ging Joan Franka heen. In 2013 won ze het programma Beste Zangers van Nederland.

Vandaag de dag

Vandaag de dag is Raffaëla nog steeds werkzaam als zangeres, en is ze, naast haar eigen optredens, ook nog te bewonderen in de internationale live dance sensatie iDANCE. Benieuwd hoe ze er nu uitziet? Scroll dan even naar beneden!

Voor:

Na:

Bron: Wikipedia, Rafmusic, Beeld: Hollandse Hoogte, ANP

Laatste nieuws

Zie ook