Life hack: Super simpel trucje voor wittere tanden

Stiekem willen we allemaal wel wittere tanden hebben, maar we willen er liever niet honderden euro's aan uitgeven....

Lees ook

Stiekem willen we allemaal wel wittere tanden hebben, maar we willen er liever niet honderden euro’s aan uitgeven. Ben jij al die soorten tandpasta’s en witter makende gel’s nu helemaal zat? Dan is er goed nieuws, want met dit handige trucje heb je in een mum van tijd wittere tanden! En er is nog meer goed nieuws, want waarschijnlijk heb je het al die tijd al in je kruidenkastje staan.

Kurkuma

Kurkuma is niet alleen een heerlijke specerij om te gebruiken in de keuken, maar heeft nog veel meer goede eigenschappen. Het spulletje kan namelijk gele vlekjes en tandplak van je tanden af halen. Daarnaast is het ook nog eens antibacterieel, en dus zorgt het voor een goede adem. Maar wat moet je dan doen? Het is eigenlijk heel simpel: Je mengt een theelepel kurkuma met een eetlepel kokosolie totdat er een soort pasta ontstaat. Dit poets je met je tandenborstel op je tanden en laat dit even intrekken.

Gele tanden

Nu zul je zien dat je tanden júíst geel zijn geworden, maar dat is slechts tijdelijk. Als je nu met gewone tandpasta grondig poetst, heb je een stralend wit gebit! Is zeker het uitproberen waard, toch?

Lees ook: Zien: Zac Efron verft zijn haar in bijzondere, onverwachte kleur

Bron: NSMBL, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook