Grazia’s top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zien: Deze speciale trouwjurk gaat helemaal viral

Hoewel de meesten van ons genoegen nemen met een bruiloft van één dag, vond de Braziliaanse modeblogger Helena Bordon dat die van haar wel eens een hele maand (!) mocht duren. Ze is dan ook wel de grootste fashionable it girl van Zuid-Amerika. Voor de eerste ceremonie droeg ze een vintage Valentino jurk, maar voor haar tweede ceremonie later die maand, vloog het stel af naar St. Barth’s. En de jurk die ze daar droeg maakte heel wat tongen los!

2. Raadsel: Zijn dit Roxeanne Hazes en haar vriend, of zijn het Kylie Jenner en Scott Disick?

Tijdens ons dagelijkse rondje over het wereldwijde web kwamen we gezellig langs een foto van Kylie Jenner en Scott Disick. Niks spannends aan zou je denken, maar wacht maar tot je goed naar de foto gaat kijken!

3. Toen & Nu: Raffaëla Paton

Raffaëla Paton werd bekend door haar spraakmakende winst bij de derde editie van Idols. Ze versloeg publiekslieveling Floortje en maakte veel tongen los met haar zwangerschap. Henkjan Smits noemde de zwangerschap, na een relatie van vier maanden, in dit punt van haar carrière onprofessioneel. Na haar winst werd het echter stil rondom de zangeres. Ben jij benieuwd hoe het nu met haar gaat? Lees dan snel verder!

Laatste nieuws