De leukste badpakken en bikini’s die je nu kunt kopen bij Primark

De lente is alweer bijna voorbij, en dat is een goede reden om je zomergarderobe eens uit te breiden! Primark is er hele...

Lees ook

De lente is alweer bijna voorbij, en dat is een goede reden om je zomergarderobe eens uit te breiden! Primark is er helemaal klaar voor en heeft de fantastische Swimwear Collection weer flink uitgebreid. Hebben, hebben, hebben!

Lekker zwemmen

Heb je een grotere borstpartij dan gemiddeld, en baal je ook altijd van bikinisetjes waarbij het broekje goed zit, maar het topje veel te klein is? Bij Primark heb je hier geen last meer van, want alle topjes en broekjes zijn los van elkaar verkrijgbaar. En daarbij komt ook nog eens dat je verschillende bikini’s met elkaar kunt mixen en matchen!

Zon, Zee, Strand

We zien dit jaar verschillende modellen, kleuren en printjes terugkomen in de collectie. Zo zie je veel lijntjes en draadjes lopen op plekken waar voorheen nooit iets zat. Maar die gekke tanning lines hebben we er maar al te graag voor over om met zo’n geweldige bikini rond te lopen. Ook heeft Primark een mooi, stijlvol badpak toegevoegd aan de collectie, waarbij ook weer die lijntjes te zien zijn.

Goed, genoeg in spanning gezeten. Bekijk hieronder de collectie!

Bikinitop, €2,50

Bikinibroekje, €2,50

Bikinitop, €11,00

Bikinibroekje, €5,00

Badpak, €17,00

Bikinitop, €9,00

Bikinibroekje, €6,00

Bikinitop, €9,00

Bikinibroekje, €6,00

Badpak, €17,00

Laatste nieuws

Zie ook