Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Demi Lovato en vriend na zes jaar uit elkaar

Deze week staat vol met beëindigde relaties: eerst Taylor Swift en Calvin Harris, toen Gigi Hadid en Zayn Malik en nu zetten ook Demi Lovato en haar vriend Wilmer Valderrama een punt achter hun relatie. Demi maakte dit verdrietige nieuws zelf bekend in een berichtje op Instagram. Bekijk het hieronder.

Dominic Purcell raakt gewond bij opnames Prison Break

Dominic Purcell heeft een flink ongeluk gehad op de set van Prison Break. De hoofdrolspeler kreeg een ijzeren balk tegen zijn hoofd aan, waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Hij heeft een grote wond op zijn hoofd en zijn neus is op twee plekken gebroken. Fox laat in een verklaring het volgende weten: “We zijn blij dat we kunnen melden dat het goed met hem gaat en dat hij naar verwachting volledig hersteld. Hij heeft ons gevraagd de fans van over de hele wereld te bedanken voor hun zorg en steun, en om hen te verzekeren dat hij snel weer terug aan het werk gaat.”

Op Instagram grapt de acteur: “De dokter heeft gezegd dat ik zwaar weefsel heb en dat dat mij gered heeft. Thank god voor mijn Viking-erfenis haha.”

Bokslegende Muhammad Ali overleden

Muhammad Ali is vannacht, op 74-jarige leeftijd, in een ziekenhuis in Arizona overleden. Donderdag werd de voormalig kampioen in het zwaargewicht al opgenomen in het ziekenhuis met ademhalingsproblemen, maar ging erg snel achteruit. Hij leed al minstens dertig jaar aan de ziekte van Parkinson. “The Greatest Ali” werd legendarisch door zijn techniek, rake stoten en zijn gevoel voor entertainment binnen en buiten de ring.

Bron: Telegraaf, RTL Nieuws, Perez Hilton, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook