Schokkende beschuldigingen in voogdijzaak Jenelle Evans

Jenelle Evans lijkt haar leven nog lang niet op de rit te hebben. Eerder hadden we het al over de voogdijstrijd over haa...

Lees ook

Jenelle Evans lijkt haar leven nog lang niet op de rit te hebben. Eerder hadden we het al over de voogdijstrijd over haar 2-jarige zoontje Kaiser, maar nu zijn er ook nieuwe ontwikkelingen is de voogdijstrijd over haar zoontje Jace. En dat met niemand minder dan haar eigen moeder.

Strijd

In een voorstukje van het programma Teen Mom 2 is te zien dat Jenelle in een hevig ruzie is verwikkeld met haar moeder Barbara. Barbara beschuldigt Jenelle van het hersenspoelen van zoontje Jace, en de ruzie gaat er heftig aan toe. Jenelle: “Geef hem terug aan mij. Het heeft nu zes jaar geduurd. Ik wil weten waarom ik mijn eigen zoon niet terug mag en waarom ik geen voogdij krijg? Vertel het me maar.” Barbara: “Dat zal ik je eens haarfijn uitleggen. Je vriendje heeft veel invloed op jou en dat gaat hij ook doen bij Jace. Dit is iets tussen jou, mij en Jace.”

Hersenspoelen

Jenelle vertelt haar moeder vervolgens dat Jace zijn moeder vroeg waarom hij niet bij haar woont. Ook daar heeft Barbara wel een antwoord op: “Omdat je hem weer aan het hersenspoelen bent! Dat soort onzin stoppen jullie in zijn hoofd!”

Wat vooraf ging

Hoewel Jenelle bijna wekelijks in aanraking komt met justitie, lijkt het geluk tóch aan haar kant te staan. Entertainmentwebsite Radar Online weet te vertellen dat de emoties van de Teen Mom-ster hoog opliepen in de rechtszaal om de voogdij van zoontje Kaiser. Volgens insiders liet Jenelle haar tranen rijkelijk vloeien en legde ze uit hoe moeilijk het is om twee kinderen op te voeden met iemand die haar continu tegenwerkt. Zo zou hij Kaiser zonder toestemming hebben meegenomen naar een andere staat en kreeg de kleine spruit zijn eerste knipbeurt zonder haar toestemming.

Lees ook: Is dít het bewijs dat Teen Mom’s Jenelle Evans opnieuw zwanger is?

Bron: Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook