Zien: De groeiende babybuik van Monique

Alweer een tijdje geleden werd het grote nieuws bekend gemaakt: André Hazes Jr. en Monique verwachten in oktober hun eer...

Lees ook

Alweer een tijdje geleden werd het grote nieuws bekend gemaakt: André Hazes Jr. en Monique verwachten in oktober hun eerste kindje. En de mommy-to-be laat nu haar steeds groter wordende babybuik goed zien!

Babybuik

Monique is nu ongeveer 5 maanden zwanger van een jongetje. Haar buikje groeit al goed, en gelukkig weerhoudt ze ons niet van een mooie foto van haar babybuik. De vriendin van André Hazes Junior straalt op de foto als nooit tevoren. Wauw! Bekijk de foto onderaan dit artikel.

Eerste kindje

Het koppel maakte het grote nieuws in april bekend via Instagram. “Ein-de-lijk kunnen wij het met jullie delen… Mijn wens is in vervulling gegaan! Wij worden in oktober papa en mama!!! Wij zijn in de zevende hemel en genieten in alle rust en met heel veel dankbaarheid van onze vakantie”, schreef Dré bij een foto op Instagram. Een paar weken later liet het stel weten dat zij een jongetje verwachten.

Lees ook: Maakt baby Hazes een eind aan alle ruzies?

Bron: Instagram, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook