De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

“Lamar Odom weer aan de drugs”

Ondanks dat Lamar afgelopen jaar bijna overleed aan een overdosis drugs, lijkt hij nu weer terug bij af te zijn. Zijn familie probeert hem op een liefdevolle manier te laten merken dat hij helemaal verkeerd bezig is, omdat de harde aanpak niet heeft gewerkt. Maar naar verluidt is zijn ex Khloe Kardashian er nu helemaal klaar mee. Volgens TMZ hebben vrienden hem proberen te overtuigen om te stoppen met behulp van een interventie in zijn huis. De oud NBA-speler weigerde echter enige medewerking.

Kylie Jenner bewijst dat ze volwassen is aan haar vader

Kleine meisjes worden groot, zo ook Kylie Jenner. Ze ging samen met haar vader, Caitlyn Jenner, lunchen, en betaalde zelf de lunch voor haar en haar vader. Trotse Caitlyn deelt dit verhaal graag op Instagram met een foto van hun peperdure auto’s.

Er is veel muzikaal talent in de familie Kardashian aanwezig

Tijdens een tuinfeestje zijn de Kardashian-dames weer flink aan het grappen en grollen geslagen. Er staat muziek op waarbij je duidelijk een saxofoon kunt horen, en de dames blazen vrolijk een nootje mee! Kim deelde de hilarische beelden op Snapchat. Bekijk ze hieronder.

Bron: RTL Boulevard, E! Online, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook