5 x Make-up looks die mannen vreselijk vinden

Make-up... Heel wat meiden doen het maar al te graag op. De één gaat voor een beetje mascara, terwijl de ander het liefs...

Lees ook

Make-up… Heel wat meiden doen het maar al te graag op. De één gaat voor een beetje mascara, terwijl de ander het liefst wat meer draagt. De meningen over wat ‘mooi’ is, zijn dan ook heel erg verdeeld. Toch lijkt het erop dat mannen het over een paar dingen met elkaar eens zijn en make-up looks zijn daar zeker een van. Zo vinden ze de volgende looks blijkbaar echt vreselijk:

1) Borstelige wenkbrauwen
Jup, wij vrouwen dromen allemaal van de wenkbrauwen van Cara Delevingne, maar mannen dus absoluut niet. Verzorgde wenkbrauwen zouden zowel mannen als vrouw en aantrekkelijker maken. Enne, héél heftig ingekleurd of wilde haartjes zijn daar geen voorbeeld van.

2) Plamuurlaag
Een dikke klodder foundation en drie lagen poeder… Dat vinden mannen dus helemaal niks. Een onderzoek heeft uitgewezen dat mannen minder make-up veel mooier vinden. Sterker nog, in de meeste gevallen zouden ze willen dat vrouwen zo’n 40% minder producten zouden gebruiken!

3) Lipgloss
Het mag misschien mooi staan en je lippen een beetje glans geven, maar echt blij wordt hij er niet van. Als hij je een kus wilt geven, blijven zijn lippen namelijk helemaal vastgeplakt aan de jouwe. Op zich niet zo’n probleem, toch?

4) Smokey eyes
De smokey eye-look kan heel sexy zijn, maar is vaak net een beetje too much. Hij ziet jou liever met wat mascara en eventueel een dun lijntje eyeliner!

5) Donkere nagellak
Donkere nagellak, we love it! Maar ook hiermee zien mannen je liever niet lopen. Ze vinden het onnatuurlijk en hebben daarom een voorkeur voor natuurlijkere kleuren. Ga bijvoorbeeld eerder voor een nude lakje!

Lees ook: De make-up-trend waar alle beautybloggers bij zweren

Bron: Total Beauty, Make-up.com, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook