De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim deelt filmpje van ‘dagelijkse make-up routine’

Kim Kardashian staat dag en nacht in de spotlight en moet er dan ook altijd op en top uitzien. Maar dat doet ze natuurlijk niet alleen! In een van haar laatste filmpjes laat de realityster zien hoe haar dagelijkse make-up routine eruit ziet en we kunnen je verklappen: dat is een behoorlijk lange zit!

De vrouw van Kanye West laat weten dat het ongeveer twee uur duurt voor alles gedaan is en in die tijd heeft ze vaak haar outfit nog niet uitgezocht. In de tijd dat haar gezicht onder handen wordt genomen, neemt Kim rustig haar mails door en neemt ze een kijkje op social media. Tja, je moet toch iets doen in de tussentijd! Bekijk het filmpje hieronder:

Kim en Kanye slaan op de vlucht

Een hevige bosbrand in de buurt van Los Angeles bedreigt de huizen van verschillende sterren. Onder anderen Kim Kardashian en Kanye West zijn al op de vlucht geslagen. Het koppel zou het vuur gevaarlijk dichtbij hebben zien komen en zijn daarom uit voorzorg uit huis gegaan.

Het vuur woedt bij Calabasas, ten noorden van Los Angeles. In het plaatsje hebben ook Kim’s zussen Khloe en Kourtney een huis en wonen onder andere Jessica Simpson, Katie Holmes en Mariah Carey.

Kylie Jenner pronkt met lichaam

Tja, dat de Kardashians en Jenners graag pronken met hun lichaam is nu wel duidelijk. De meiden werken stuk voor stuk keihard voor hun bikini body en laten dat dan ook regelmatig zien. Dit keer was het Kylie die het tijd vond voor een kiekje van haar lichaam. Ze maakte twee foto’s: eentje in de spiegel waar ze een badpak draagt met de tekst ‘King Kylie’ en eentje ingezoomd op haar derrière en taille. Oeh la la!

Bron: DailyMail, Telegraaf, Beeld: Instagram, Dailymail

Laatste nieuws

Zie ook