Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Kylie Jenner geeft flinke fooi

Een jongetje dat langs de kant van de weg limonade stond te verkopen, had aan Kylie Jenner een goede klant. De realityster beloonde het kind wel heel royaal voor twee bekertjes drinken. Op Snapchat deelde Kylie een filmpje waarop te zien is hoe ze een aantal drankjes kocht van de knul. In eerste instantie lijkt ze hem al zes dollar te betalen voor een blikje cola. Als ze daarna ook nog twee bekertjes sap bestelt, betaalt ze met een briefje van honderd en rijdt weg.

Heeft Geordie Charlotte spijt van haar beslissing?

Afgelopen woensdag maakte Charlotte Crosby wereldkundig uit Geordie Shore te stappen. Maar ze heeft het heel erg moeilijk met deze beslissing. Op Twitter schrijft ze: “Als je je realiseert dat je de moeilijkste beslissing uit je leven hebt gemaakt. Ik ben m’n familie kwijt… M’n leven. Cast en crew.” Ze vervolgt met: “Dit worden een paar heel erg moeilijke maanden.” De reden voor Charlotte om te stoppen met het programma, is haar inmiddels ex-vriend Gary. Hij bedroog haar meerdere keren. Charlotte was zelfs zwanger van hem, maar kreeg een buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Johnny Depp en Amber Heard strijden nog steeds om hondjes

De honden van Johnny Depp en Amber Heard lijken voor de tweede keer op een rechtszaak af te stevenen. Nog geen jaar nadat zij onderwerp waren van een dierensmokkelaanklacht in Australië, moet nu de voogdij over Pistol en Boo voor de rechter worden uitgevochten.

Volgens The Mirror wil Johnny dat de honden bij elkaar blijven, terwijl Amber maar de voogdij over één hond heeft aangevraagd. Het zou gaan om Pistol, die ooit een cadeautje was van haar ex-partner Tasya van Ree. Een bron van de krant zegt dat Johnny niet kan geloven dat zijn toekomstige ex-vrouw de twee dieren uit elkaar wil halen. “Voor Johnny betekent dit oorlog”, zou een bekende van de acteur hebben gezegd.

Het stel maakte eerder dit jaar een excuusvideo als onderdeel van een dierensmokkelzaak die tegen hen liep. Amber had de twee honden illegaal meegenomen naar Australië, waar Johnny de vijfde Pirates of the Caribbean-film opnam. Door de openbare verontschuldigingen ontliep de actrice verdere vervolging.

Bron: ANP, Just Jared, RTL

Laatste nieuws

Zie ook