Viral! Meisje verschijnt in hotdogkostuum op prinsessendag

Toen een dansschool in het Amerikaanse North Carolina prinsessenweek had, trok het gros van de meisjes hun allermooiste...

Lees ook

Toen een dansschool in het Amerikaanse North Carolina prinsessenweek had, trok het gros van de meisjes hun allermooiste jurk uit de kast. Eén meisje in het bijzonder trok de aandacht. Niet omdat ze gehuld was in Elsa’s jurk of in die van Sneeuwwitje. Nee, dit 5-jarige meisje was gekleed als hotdog.

Ehh…

Tot haar verbazing verscheen de Ainsley niet in een mooie prinsessenjurk, maar in een hotdogkostuum. Docente Nativi vond het zo’n geniale actie en was erg onder de indruk van haar zelfvertrouwen. Ze maakte een foto van het meisje en deelde het op social media. Binnen no time ging het meisje viral.

Origineel

Maar waarom in vredesnaam een hotdog? Daar kan de 5-jarige Ainsley heel kort en bondig over zijn: “Ik houd van prinsessen, maar ik wilde iets origineels doen. Daarom droeg ik een hotdogkostuum, maar onder dat kostuum droeg ik wel een prinsessenjurk. Zo ben ik van binnen toch nog een prinses.” Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder:

Bron: Buzzfeed, Beeld: iStockPhoto

Laatste nieuws

Zie ook