Vrouw beëindigt relatie en valt onwijs veel af

Twee jaar geleden tikte de weegschaal van de 25-jarige Laura Micetich uit Tennessee ruim 133 kilo aan. Ze zat niet lekke...

Lees ook

Twee jaar geleden tikte de weegschaal van de 25-jarige Laura Micetich uit Tennessee ruim 133 kilo aan. Ze zat niet lekker in haar vel en ze vond dat ze, met haar lengte van twee meter, intimiderend overkwam. Nadat haar relatie op de klippen liep, besloot ze dat het genoeg was en maakte ze het haar missie om fit te worden.

Transformatie

“Ik was niet echt wat je noemt een emotionele eter. Het was meer een verslaving”, vertelde Laura aan Daily Mail. Laura gooide het roer rigoureus om. Ze nam een abonnement bij de sportschool, verruilde de vette hap voor clean eating en het resultaat was na twee jaar al verbluffend: ze verloor ruim 50 kilo. Op Instagram post ze foto’s van haar journey, maar tot haar verbazing wordt ze ervan beschuldigd gewichtsverliespillen gebruikt te hebben én dat ze onder het mes is geweest. “Er wordt vaak gedacht dat ik een operatie heb gehad, maar ik heb er echt hard voor gewerkt”, zei Laura. “Mensen hebben mijn foto’s zelfs van mijn Instagramaccount afgehaald en gebruikt om gewichtsverliespillen te promoten. Ik heb nooit gebruik gemaakt van pillen en ik ben ook niet onder het mes geweest.”

Bekijk haar indrukwekkende transformatie hieronder:

Lees ook: Vrouw valt 240 kilo af, maar voelt zich nog steeds ongelukkig

Beeld: iStockphoto, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook