Monica Geuze wil binnen drie jaar een kind

Dj en vlogger Monica Geuze is jong (21) en succesvol. Maar dat betekent niet dat ze niet aan kinderen denkt...Druk, druk...

Lees ook

Dj en vlogger Monica Geuze is jong (21) en succesvol. Maar dat betekent niet dat ze niet aan kinderen denkt…

Druk, druk, druk

Ze is sinds haar 16e vaste dj van Ronnie Flex, haar debuutsingle Laten Gaan is platina en ze heeft enorm veel abonnee’s op YouTube. Monica heeft het maar druk. “Vorig jaar heb ik met Ronnie veel festivals gedaan. Dit jaar doen we dat hopelijk weer. Met mijn solo-act ga ik op zomertour naar Zuid-Europa, van Chersonissos tot Lloret de Mar. Daar ben ik vaak de hoofdact op clubavonden”, vertelt ze in de Grazia die nu in de winkel ligt.

Maar dat is niet alles. “Na het succes van Laten Gaan komt er natuurlijk een nieuw nummer uit, deze maand zelfs al.” Daarnaast uploadt ze ook nog eens dagelijks een vlog op haar YouTube-kanaal.

Kinderen

Hoe ze zichzelf ziet over drie jaar? “Nog steeds lekker bezig met mijn vlog op YouTube en met een kind”, vertelt ze. Wait, what? Een kind? “Ik wil graag moeder worden.” Maar eerst richt ze zich nog even op haar carrière. “Mijn ultieme droom is mijn naam te vestigen, echt naam te maken als YouTuber en dj. Zodat iedereen met me wil samenwerken.”

Lees ook: Monica Geuze in pikante fotoshoot

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook