Vader Beyoncé doet boekje open over familiedrama

Jay Z was niet de enige die na Beyonce's album Lemonade onder vuur kwam te liggen. Bey zou namelijk niet alleen gez...

Lees ook

Jay Z was niet de enige die na Beyonce’s album Lemonade onder vuur kwam te liggen. Bey zou namelijk niet alleen gezongen hebben over de affaire van haar man, maar ook die van haar vader. Dit kwam na de geruchten dat haar vader Mathew Knowles geen deel meer zou uitmaken van haar leven. Hij vertelt nu zijn kant van het verhaal aan RadarOnline.

Affaire

Fans keken raar op toen de zangeres een aantal maanden geleden met haar vader bij een concert werd gespot. De twee zouden namelijk geen contact meer met elkaar hebben, nadat Mathew in 2011 als manager van Beyoncé werd ontslagen. Hij zou volgens Amerikaanse media zijn vrouw, en de moeder van Beyoncé, Tina Knowles hebben bedrogen. Tina vroeg na 31 jaar huwelijk een scheiding aan, nadat hij een seksverslaving bleek te hebben. Hij laat nu echter weten dat de familie wél close is en hij zijn (klein)kinderen regelmatig ziet.

“De media heeft het helemaal fout. Ze willen het doen lijken alsof we elkaar bij het concert voor het eerst weer zagen, maar dat is niet waar. Ze hebben de geplaatste foto’s ook allemaal door elkaar gehaald. Sommige foto’s, zoals die ene waarop Blue Ivy aan Beyoncé’s haar trekt, was van zes maanden geleden. Het waren allemaal foto’s van verschillende keren dat we bij elkaar waren. De media deed echter alsof de foto’s allemaal van die ene avond waren”, legt hij uit. “Het is altijd leuk als we elkaar zien. Het is altijd fijn om je kinderen en kleinkinderen te zien.”

Hoewel er veel geruchten de ronde doen over de familie Knowles, laat Mathew weten dat ze de waarheid graag privé houden. “Het gaat niemand aan wanneer ik mijn kinderen en kleinkinderen zie!”

Huwelijksproblemen Jay Z

Ook over de huwelijksproblemen tussen Beyoncé en Jay Z laat hij nog wat los. “Ik bemoei met niet met de zaken van mijn dochter, dus ben er ook niet van op de hoogte of haar man vreemd is gegaan of niet”, vertelt hij. Toch hint hij erop dat het nu wel goed zit tussen Bey en Jay. “Het is vervelend dat in de afgelopen 25 jaar maar zo’n 25% van de geruchten waar zijn geweest, terwijl 75% vals is.”

Lees ook: Is dit de minnares van Jay Z?

Bron: RadarOnline, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook