De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Ophef om ‘sexy’ outfit North West

Kim Kardashian kleedt North vaak als een mini-me, zo nu weer. Kim droeg een kanten jurk, wat betekende dat ook North een kanten jurkje aan moest. Gecombineerd met een leren jasje en Yeezy sneakers, zag de peuter er helemaal gestyled uit. Maar niet iedereen was onder de indruk van haar outfit. Velen vinden het kanten jurkje ongepast voor een 2-jarige.

Kylie Jenner reageert op ‘sextape met Tyga’

Afgelopen weekend werd het Twitter-account van Kylie gehackt en werd er gepost dat ze een sextape met Tyga heeft. “Dus, mijn Twitter was gehackt. Het kan mij niets schelen. Laat ze er maar van genieten”, reageert ze op Snapchat. Over de sextape zegt ze: “Iedereen heeft zoiets van ‘Laat de sekstape uitlekken’. Jongens, jullie krijgen nooit een sekstape van mij onder ogen. Dat gaat niet gebeuren.” Duidelijk!

Kim Kardashian snapt ophef om naakfoto’s niet

We zien Kim vaker naakt dan met kleding aan. Ze snap dan ook niet waarom er elke keer weer geschokt wordt gereageerd op haar naaktfoto’s. “Mensen hebben me ondertussen zeker vijfhonderd keer naakt gezien, vanwaar dan die ophef steeds?”, vraagt ze zich af. “Als je conservatief bent en je voelt jezelf daar goed bij, dan is dat hartstikke fijn voor je. Ik heb respect voor je. Maar je hoeft natuurlijk niet te kijken naar wat ik doe.”

Laatste nieuws

Zie ook