Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Emilia Clarke uit de kleren op cover

Dat Emilia Clarke vaker uit de kleren gaat voor Game of Thrones, is niets nieuws. In seizoen 1 ging ze al poedelnaakt en ook nu, in seizoen 6, stapte Daenerys Targaryen trots uit een brandende tent enkel in haar adamskostuum. De 29-jarige actrice is nu wederom schaars gekleed te zien. Niet in GoT, maar op de nieuwste cover van het tijdschrift Violet Grey. Op Instagram kunnen we al meegenieten van de kiekjes. Bekijk ze hieronder:

Conciërges: Amber Heard had geen blauw oog

Twee conciërges die werken in het gebouw waar Amber Heard met Johnny Depp woonde zeggen dat de actrice vlak nadat Johnny haar zou hebben mishandeld geen blauw oog had.

Dat vertelt een advocaat die ook in het gebouw woont aan TMZ. De conciërge zag Amber op 23 mei, twee dagen nadat Johnny een iPhone naar haar zou hebben gegooid. Volgens hem zag het eruit alsof ze geen make-up droeg en hij zag geen spoor van verwondingen. Een andere conciërge die Amber twee dagen later zag heeft de advocaat hetzelfde verteld. De twee conciërges worden mogelijk opgeroepen als getuige later deze maand, wanneer de rechter beslist over het contactverbod voor Johnny.

Verdrietig nieuws voor Holly Brood
Holly Mae Brood heeft haar relatie met Soy Kroon verbroken. Dat bevestigen bronnen aan Privé. De 21-jarige dochter van Xandra en Herman Brood leerde Soy in april kennen op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden. Kort daarna werden de twee zoenend met elkaar gespot.

Bron: RTL, Telegraaf, EliteDaily, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook