‘Christina Curry drinkt te veel’

In een openhartig interview met LINDA.meiden geeft Christina Curry toe dat ze vaak te diep in het glaasje kijkt. De...

Lees ook

In een openhartig interview met LINDA.meiden geeft Christina Curry toe dat ze vaak te diep in het glaasje kijkt. De 25-jarige wordt dan, naar eigen zeggen, heel erg handtastelijk en hardhandig. “Dan knijp ik mannen stiekem in hun billen”, aldus Christina. “En dan snel weglopen.”

Keith Richards

Christina is zich ervan bewust dat ze moet minderen met haar drankgebruik, al is het maar om haar goede figuur te behouden. Net als mama Patricia Paay. “Mijn moeder heeft nog steeds een fantastisch figuur en mooie billen. Dat komt omdat ze nooit drugs heeft gebruikt of veel heeft gezopen. Ik moet ook stoppen met te veel drinken, anders ga ik lijken op Keith Richards. Inclusief uitgemergelde kont.”

Fit

Maar ze werkt er ook hard aan om fit te blijven. “Vier keer per week ga ik naar de sportschool waar ik vooral squats doe om mijn kont in vorm te houden. Ik sport omdat ik wil eten waar ik zin in heb, maar wel slank wil blijven. Ik ga richting de dertig. Door te sporten hoop ik gracefully ouder te worden. Ik wil me zelfverzekerd voelen in mijn eigen lijf.”

Lees ook: Christina Curry doet boekje open over ex-stiefmoeder Micky Hoogendijk

Bron: LINDA.meiden, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook