De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Dash-winkels van de Kardashians doelwit van pyromaan

Dash, de kledingwinkel van Kim, Khloé en Kourtney Kardashian, in Hollywood is doelwit geworden van een pyromaan. Getuigen hebben bij de politie gemeld dat zij maandavond rond 23.15 uur hebben gezien dat iemand een zware brandende lap door de etalageruit gooide. De poging tot brandstichting liep uiteindelijk op niets uit, want de lap doofde vanzelf.

Dash werd in 2006 door de dames opgericht in Los Angeles. Later werden er ook winkels geopend in Miami en New York.

Blac Chyna doet een boekje open over haar zwangerschapsdieet

De zwangere verloofde van Rob Kardashian is niet bang om aan te komen tijdens haar zwangerschap, maar is zich er wel van bewust dat ze nu voor twee eet. Daarom slaat ze nu de ongezonde afhaalmaaltijden af, en eet ze alleen nog maar gezonde, zelfgemaakte maaltijden. Vooral supergezonde ingrediënten als boerenkool maakt de reality-ster klaar voor zichzelf en haar baby.

“Tyga sliep met 100 andere vrouwen”

Kylie Jenner wilde naar verluidt niet geloven dat haar ex Tyga tijdens hun relatie aan de lopende band vreemdging, maar met behulp van een privédetective is de bittere waarheid nu eindelijk boven water. “Ze stak haar kop in het zand en geloofde gewoon niet dat Tyga niet trouw zou zijn in hun relatie en de keren dat ze hem betrapte wist hij haar altijd weer in te palmen. Hij vertelde haar dat hij met niemand anders sliep”, zegt een insider tegen Radar Online.

Hoewel ze hem eerst geloofde, draaide ze helemaal bij toen een privédetective met harde bewijzen kwam, nadat deze de rappen maandenlang volgde. “Kylie denkt nu te weten dat hij met minstens 100 andere vrouwen sliep tijdens hun relatie, en ze heeft het daar heel moeilijk mee.” Volgens de insider rest Kylie nog maar één taak, en dat is zichzelf laten testen op een soa. “Iedereen zegt dat tegen haar maar ze is te bang nu, maar uiteindelijk zal ze het toch moeten weten.”

Bron: RTL, Telegraaf, E! Entertainment, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook