Toen & Nu: De meiden van Danity Kane

In 2005 ontstond er tijdens het razend populaire programma Making the Band een meidengroep met de naam Danity Kane. De b...

Lees ook

In 2005 ontstond er tijdens het razend populaire programma Making the Band een meidengroep met de naam Danity Kane. De band bestond uit Shannon Bex, Aundrea Fimbres, Aubrey O’Day, Dawn Richard en Wanita Woodgett (D. Woods). Hun succes duurde echter niet lang, want in 2009 ging de groep uit elkaar. In 2013 maakte de groep, in een nieuwe formatie, een comeback, maar ging in 2014 voor de tweede keer uit elkaar. Benieuwd hoe de dames er nu uitzien? Lees dan snel even verder!

Danity Kane

Even een trip down memory lane. Danity Kane bracht in 2006 hun eerste single uit met de naam Show stopper. Kort daarna kwam ook hun album DK uit, die platina behaalde in de Verenigde Staten. Hun tweede album, Welcome to the Dollhouse, kwam in 2008 uit, en daarmee behaalden ze goud. Kort daarna gingen ze uit elkaar. In 2013 gingen de meiden, zonder Wanita Woodgett. Kort daarna stopte ook Fimbres. De overige drie gingen samen verder, maar stopten na een tijdje alsnog. Benieuwd hoe ze er nu uitzien? Scroll dan snel naar beneden!

Shannon Bex

Aundrea Fimbres

Aubrey O’Day

Dawn Richard

Wanita Woodgett (D. Woods)

Bron: Wikipedia, Beeld: Getty, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook