Drastische make-under voor Barbie Look-alike

Barbie heeft vele fans van over de hele wereld. Waar de pop vroeger het idool was van vele meisjes, zijn sommige vrouwen...

Lees ook

Barbie heeft vele fans van over de hele wereld. Waar de pop vroeger het idool was van vele meisjes, zijn sommige vrouwen wel héél fanatiek aanhanger geworden van de blondine. Sommigen doen er dan ook álles aan om op de pop te lijken. Zo ook de 20-jarige Jade uit Bristol. Jarenlang ging ze door het leven met een extreem Barbie-uiterlijk, maar deed nu een make-under. En dat is misschien wel de meest indrukwekkende make-under die je ooit zult zien!

Barbie

Jade smeerde zichzelf elke dag twee keer in met zelfbruiner, droeg extreem veel make-up, liet haar haar regelmatig blonderen, droeg opvallende outfits en liet haar borsten vergroten. Voor een televisieprogramma onderging ze een make-under, en het resultaat is verbluffend. Onder haar laag make-up bleek een stralende huid te zitten en op haar hoofd zaten kale plekken van haar extensions. Tijd voor verandering dus!

Beauty

De kapper verfde het haar in een zachtere kleur blond. Hij deelde haar gelijk even mee dat als ze zou stoppen met het blonderen van haar haar, dat de kale plekken op haar hoofd snel weer weg zouden gaan. Ook haar make-up kreeg een flinke transformatie. Van hard en veel naar zacht en netjes. Haar kleding werd ook wat netter, zodat haar lichaam er beter in uitkwam. Het resultaat is werkelijk onvoorstelbaar. Ook Jade was zo erg onder de indruk, dat ze besloot om voortaan deze nieuwe look aan te houden. “Ik ben zo veel gelukkiger nu, en ik heb het gevoel dat mensen me nu een stuk serieuzer nemen.” Bekijk de beelden hieronder.

Voor

Na

Lees ook: Pamela Anderson ondergaat make-under

Bron: Daily Mail, Beeld: Daily Mail, 100% Hotter

Laatste nieuws

Zie ook