Nadja Hüpscher: ‘Achteraf gezien ben ik behoorlijk ver gegaan’

Van Gouden Kalf naar GTST: Nadja Hüpscher blijft verrassen. De actrice heeft haar eisenlijstje verscheurd en volgt nu ha...

Lees ook

Van Gouden Kalf naar GTST: Nadja Hüpscher blijft verrassen. De actrice heeft haar eisenlijstje verscheurd en volgt nu haar hart. ‘Nu denk ik: Enjoy life en zeur niet zo.’ Maar hoe denkt de actrice eigenlijk over haar (knappe) tegenspelers?

Verliefd

Zou de actrice makkelijk verliefd kunnen worden op de set? “Tot vijf jaar geleden stortte ik me letterlijk overal in en liet ik mezelf te veel gaan op de set. Bij een liefdesscène wilde ik ook de liefde voelen. Nu ben ik veel meer bezig met de technische kant van het acteren en hoe ik zo goed mogelijk binnen de productie pas. Dan word je ook niet zo snel meer verliefd. Ik voel me niet meer het sterretje, dat zich in het geheel verliest. Maar goed, als je drie maanden met één crew aan het draaien bent en veel intense scènes met je tegenspeler hebt, krijg je gewoon een hechte band met elkaar. Je deelt lief en leed, ook in de kleedkamer. Dat is soms best moeilijk los te koppelen van het thuisfront.”

Vreemdgaan

Maar of ze dan ook echt vreemd zou gaan… “Nou, ik liet het tot het puntje komen en dan haakte ik op het laatste moment af. Zo van: Dit kan echt niet, je weet toch dat ik een relatie heb. Ik heb geflirt, maar van zoenen is het nooit gekomen. Dat ging me al te ver. Als ik was vreemdgegaan, waren daar zo veel emoties bij komen kijken, dat het einde zoek was geweest. Ik kan het ook niet even snel in een steegje doen, wat dat betreft ben ik echt een vrouw. Ik ben meteen verliefd en dan zijn de rapen gaar. Dus er zit een verleidster in mij, maar als puntje bij paaltje komt ben ik te bang.”

Het hele interview lezen? De nieuwe Grazia ligt vanaf morgen in de winkel!

Tekst: Anette de Vries, Fotografie: Sjoerd Geuke

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook