Grazia’s top 3. Best gelezen op dinsdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Nadja Hüpscher: ‘Achteraf gezien ben ik behoorlijk ver gegaan’

Van Gouden Kalf naar GTST: Nadja Hüpscher blijft verrassen. De actrice heeft haar eisenlijstje verscheurd en volgt nu haar hart. ‘Nu denk ik: Enjoy life en zeur niet zo.’ Maar hoe denkt de actrice eigenlijk over haar (knappe) tegenspelers?

2. Wat is er in hemelsnaam met Mascha van Beautygloss gebeurd?

Tijdens het speuren op het wereldwijde web schrokken wij ons een hoedje toen we een foto van Mascha “Beautygloss” Feoktistova voorbij zagen komen op Instagram. Mascha, wat heb je gedáán?!

3. Drastische make-under voor Barbie Look-alike

Barbie heeft vele fans van over de hele wereld. Waar de pop vroeger het idool was van vele meisjes, zijn sommige vrouwen wel héél fanatiek aanhanger geworden van de blondine. Sommigen doen er dan ook álles aan om op de pop te lijken. Zo ook de 20-jarige Jade uit Bristol. Jarenlang ging ze door het leven met een extreem Barbie-uiterlijk, maar deed nu een make-under. En dat is misschien wel de meest indrukwekkende make-under die je ooit zult zien!

Laatste nieuws

Zie ook