Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Hanna staat niet op nieuwe PLL poster

Say what!? De officiële poster van Pretty Little Liars seizoen 7 is bekendgemaakt, maar er mist één heel belangrijk persoon: Hanna. Betekent dit dan toch dat ze dood zal gaan? We kunnen het ons niet voorstellen, but you never know... De nieuwe afleveringen gaan 21 juni van start.

Rihanna aangeklaagd na afzeggen show

Rihanna en haar label zijn aangeklaagd door een man die beweert dat hij in 2013 voor een concert van Rihanna had betaald, maar het concert toen is afgezegd. Rihanna zou 65 minuten optreden in Nigeria voor 374.000 euro. De man betaalde alvast 141.000 euro, maar later werd het concert afgezegd. Er kwam nooit een nieuwe datum en hij zag zijn geld nooit meer terug. Rihanna’s label vermoed dat de man slachtoffer is geweest van fraude.

Dakota Johnson weer single

De Fifty Shades Of Grey-actrice en haar vriend Matthew Hitt hebben na ruim twee jaar een punt achter hun relatie gezet. De twee zouden simpelweg niet genoeg tijd voor elkaar hebben gehad. Dakota is veel in Canada voor de Fifty Shades Of Grey opnames en Matthew is als fotomodel en zanger ook veel op pad.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook