Prins Harry zoenend gespot met déze bekende zangeres

Het liefdesleven van prins Harry blijft een ding. Na zijn relatie van twee jaar met danseres Cressida Bonas genoot hij v...

Lees ook

Het liefdesleven van prins Harry blijft een ding. Na zijn relatie van twee jaar met danseres Cressida Bonas genoot hij van het leven als single. Tot nu, want hij is zoenend gespot met een mooie dame. Enne… het is geen onbekende!

Kiss kiss

Harry zou de afgelopen maanden dates hebben gehad met actrices Emma Watson en Jenna Coleman en zou gezwicht zijn voor Pippa Middleton, de zus van Kate Middleton. De nieuwste vrouw op wie hij zijn oog heeft laten vallen is naar verluidt niemand minder dan zangeres Ellie Goulding.

Ze werden vorige maand voor het eerst samen gespot bij een polowedstrijd. Hoewel ze toen al knus samen onder een dekentje zaten, ging de media nog uit van een vriendschap. The Sun schrijft nu echter dat ooggetuigen Harry zoenend hebben gespot met Ellie, wat erop duidt het toch meer dan just friends is.

When Ellie met Harry….

Hun vermeende romance komt niet uit de lucht vallen, de twee kennen elkaar al jaren. Ellie trad in 2011 op tijdens de bruiloft van William en Kate, waar ze aan de praat raakten.

Ellie heeft al een aardige lijst bekende exen, waaronder McFly-bassist Dougie Poynter, radio-dj Greg James, One Direction-zanger Niall Horan en singer-songwriter Ed Sheeran.

Zie ook: De nieuwe look van prins Harry

Bron: Shownieuws, The sun, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook