De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kourtney Kardashian vindt zichzelf de meest sexy zus

Tijdens de talkshow van Ellen DeGeneres was Khloe Kardashian co-host. Zij belde tijdens de uitzending met maar zus Kourtney, die vervolgens met een aantal opvallende uitspraken uit de school klapte. De aflevering wordt later deze week uitgezonden, maar E! News deelde alvast een fragment. Tijdens het videogesprek met Kourtney, vroeg Khloe haar om steeds te kiezen tussen één van de vijf zussen. Haar zussen, Kim, Khloe, Kylie en Kendall, kennen we natuurlijk allemaal van Keeping Up With The Kardashians. Volgens Kourtney is zus Kim degene die het meest klaagt, Kylie is het rommeligst en Khloe werd de hemel in geprezen vanwege haar smaak voor goede cadeaus en is de beste oppas voor haar drie kinderen. Kendall was de slechtste oppas, want ze komt nooit oppassen. Op de vraag wie van de 5 ze het meest sexy vindt, antwoordt ze dat ze zichzelf het meest sexy vindt, en tevens het grappigste. Bekijk het filmpje hieronder.

“Kim Kardashian is klaar met rare gedrag van Kanye West”

Naar verluidt is Kim Kardashian helemaal klaar met het rare gedrag van haar man Kanye. Bronnen denken nu te weten dat ze hem heeft verplicht om medische hulp te zoeken voor zijn vreemde gedrag. “Hij heeft geen keus, want hij wil niet terug naar de therapie woedebeheersing en reguliere therapie heeft het probleem ook niet gestopt”, zegt een ingewijde tegen Radar Online. “Kim ziet al jaren met lede ogen aan hoe Kanye in strijdt is met zijn woede, maar ook met zijn gebrek aan concentratie. Dit zorgt voor grote problemen thuis.” Kanye schijnt te denken dat hij de hulp niet nodig heeft, maar de moeder van zijn twee kinderen weet zeker van wel.
Kylie onthult nieuwe kleur lipgloss

Kylie Jenner breidt haar lipkit-imperium gestaag uit. Op Instagram postte de 18-jarige de nieuwste kleur, Dead of knight, die ze vrijdag aan haar collectie toevoegt: matzwart. “Deze kleur is voor jullie, jongens. Toen ik jullie vroeg welke kleur ik moest uitbrengen, zei het overgrote deel verrassend genoeg ‘zwart'”, leest het bijschrift van de foto. Wat vinden jullie van de kleur? Yay or nay?

Bron: Telegraaf, Beeld: Getty, Youtube, Ellentube

Laatste nieuws

Zie ook