Gróóóot nieuws voor Do!

De altijd knappe zangeres Do heeft groot nieuws! Samen met haar vriend Marc verwacht zijn namelijk haar tweede kindje! H...

Lees ook

De altijd knappe zangeres Do heeft groot nieuws! Samen met haar vriend Marc verwacht zijn namelijk haar tweede kindje! Het grote nieuws maakte ze vandaag bekend bij RTL Boulevard.

Babynieuws

“Het gaat goed, ik ben wel misselijk geweest dat was echt drama”, vertelt Do aan hen. De zangeres heeft haar zwangerschap goed verborgen weten te houden voor de buitenwereld, want ze is inmiddels al op de helft. “Ik heb goede vrienden die een geheim kunnen bewaren, dat is heel fijn. Ik heb niet een onwijze buik, dacht dat dit bij de tweede wel zo zou zijn, maar het valt nu niet meer te ontkennen.” Marc en Do zijn al de trotse ouders van zoontje Jip. De aanstaande grote broer vindt de komst van een kleintje al helemaal geweldig. “Het is heel schattig, als je vraagt wat zit er in mama’s buik dan zegt hij: een baby.” Ze deelde er een filmpje van op Twitter. Die zie je hieronder.

Niet gepland

Echt gepland was deze zwangerschap niet. “Het komt overal tussendoor, net als bij de eerste, een beetje onhandig, maar ja, story of my life”, aldus Do. Maar nu is het openbaar en kom ik in de modus van babykleren en babykamer.”

Bron: RTL Nieuws, RTL Boulevard, Beeld: ANP, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook