Groot Instagram nieuws!

Instagram is één van onze favoriete apps en hij wordt steeds beter en beter! Er komen continu meer mogelijkheden bij om...

Lees ook

Instagram is één van onze favoriete apps en hij wordt steeds beter en beter! Er komen continu meer mogelijkheden bij om je foto’s te bewerken en de app werkt ook veel sneller dan voorheen. Maar nu komt er een verandering aan die ervoor zorgt dat Instagram nooit meer hetzelfde zal zijn!

Makkelijk

Ben je extreem verslaafd aan Instagram, maar ben je tegelijk ook druk met foto’s maken en andere apps op je iPhone? Dan is er voor jou goed nieuws, want binnenkort hoef je de Instagram-app niet meer te openen om er een foto op te plaatsen! Deze zogeheten sharing extension wordt al sinds 2014 getest door Instagram-ontwikkelaars, maar zal binnenkort dan eindelijk te gebruiken zijn door iPhone-gebruikers.

Minpuntje

Enig minpuntje aan deze nieuwe functie is dat je geen filters meer over de foto’s kunt doen, omdat je de app niet gebruikt. Maar je kunt natuurlijk wel sneller je foto’s achter elkaar uploaden. Handig bij een feestje, dus!

Lees ook: De geheime inbox van je Instagram-account

Bron: Elle, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook