Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Beyoncé aangeklaagd om Lemonade filmpje

Een filmmaker beweert dat Beyoncé’s korte film Lemonade van hem is gestolen. De trailer zou verdacht veel op zijn korte film Palinoia uit 2014 lijken. Hij beweert ook bewijs te hebben; het label van Beyoncé zou namelijk via e-mail een linkje van zijn film hebben ontvangen. Voor hem reden genoeg om de zangeres aan te klagen en een flinke schadevergoeding te eisen.

Jinnifer Goodwin bevallen

Hoera! De actrice is op 1 juni bevallen van een zoontje. Het jongetje heeft de naam Hugo Wilson Dallas gekregen. Dit is het tweede kindje voor Jinnifer en haar man Josh Dalles. Samen hebben ze al een zoontje, Oliver Finlay Dallas.

Ed Sheeran beschuldigd van plagiaat

Ai ai ai, Ed Sheeran heeft een advocaat op zijn dak. De zanger wordt aangeklaagd, omdat zijn hij zijn hit Photograph zou hebben gestolen van Amazing, een nummer uit 2009 van X Factor winnaar Matt Cardle. Ze eisen een boete van maar liefst 20 miljoen dollar. “De overeenkomsten zijn schokkend. De woorden lijken op elkaar, de zangstijl lijkt op elkaar, de melodie en het ritme”, laat de aanklager weten.

Laatste nieuws

Zie ook