Sylvie Meis’ ex Momo doet boekje open over zijn realityserie

In augustus vorig jaar verbraken Sylvie Meis en Maurice 'Momo' Mobetie hun prille relatie. De clubeigenaar heeft sindsdi...

Lees ook

In augustus vorig jaar verbraken Sylvie Meis en Maurice ‘Momo’ Mobetie hun prille relatie. De clubeigenaar heeft sindsdien niet stil gezeten; hij is druk bezig met zijn eigen realityserie. Hij vertelt nu aan Shownieuws dat Sylvie geprobeerd heeft de show tegen te houden, maar of dat waar is…?

Eigen serie

Na veel geruchten bevestigde Momo begin dit jaar via Instagram dat er inderdaad een serie aan zit te komen. Hij liet tussen neus en lippen door ook weten dat hij niet van plan is om zijn mond te houden over zijn relatie met Sylvie.

Zeggen wat ik wil zeggen

Aan Shownieuws vertelt Momo dat de presentatrice haar uiterste best zou hebben gedaan om de soap tegen te houden, door al haar contacten in de tv-wereld op te trommelen. “Dat heeft ze geprobeerd, maar ik ga gewoon zeggen wat ik wil zeggen. Ik heb niets te verbergen”, laat hij weten.

Onzin

Onzin, volgens het management van Sylvie. Volgens hen zit het verhaal heel anders in elkaar. “Wij hebben niet geprobeerd de real-life soap van Momo tegen te houden, maar zijn management gevraagd de privacy van Sylvie Meis te respecteren”, laten ze in een statement weten.

De serie zal naar verluidt op de Duitse en Zwitserse televisie te zien zijn, maar wanneer het wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook