Monica Geuze reageert op geruchten dat het uit is met Lil Kleine

Het is het gesprek van de dag: Lil Kleine heeft zijn ex op het podium keihard uitgescholden. Voor media genoeg reden om...

Lees ook

Het is het gesprek van de dag: Lil Kleine heeft zijn ex op het podium keihard uitgescholden. Voor media genoeg reden om er van uit te gaan dat het om Monica Geuze gaat en het stel dus uit elkaar is. Maar is dat wel zo…?

Vals alarm

Er is een filmpje opgedoken waarin Lil Kleine, wiens echte naam Jorik Scholten is, tijdens een optreden losgaat op zijn ex-vriendin. De geruchtenmolen draait overuren, want media gaan er vanuit de zijn relatie met vlogger en dj Monica over is. Maar, voor alle duidelijkheid: hij noemt geen namen. Dus wie zegt dat het over Monica gaat? Daarnaast blijkt uit de reacties dat het om een oude video gaat.

Monica Geuze reageerde zelf ook via Twitter op alle geruchten. “Laten we ons met zijn allen druk maken over een filmpje uit de prehistorie, dan doe ik dat vooral niet”, schrijft ze. Zo, da’s duidelijk!

Privé

Eerder dit jaar gingen er ook al geruchten dat Monica en Lil Kleine uit elkaar waren. Fans waren volledig in shock toen de zoete kiekjes met Lil Kleine, nergens meer te bekennen waren op het Instagram-account van de brunette. Monica liet toen echter weten dat ze simpelweg had besloten bepaalde delen van haar leven privé te willen houden, maar dat het gewoon nog dik aan was tussen de twee. Dat is dan ook de reden dat ze bijna nooit op elkaars social media kanalen te zien zijn.

Dus calm your tits, zoals Monica zou zeggen!

Lees ook: Monica Geuze doet opvallende uitspraak over baby

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook