Zesling gaat zes jaar na geboorte weer samen op de foto

In 2010 werd de familie McGhee uit Ohio, na een zware bevalling, uitgebreid met een zesling. Na de geboorte maakten de t...

Lees ook

In 2010 werd de familie McGhee uit Ohio, na een zware bevalling, uitgebreid met een zesling. Na de geboorte maakten de trotse ouders met hun zes baby’s een schattig familieportret. Deze foto ging destijds het hele internet over, want hoe bijzonder is een zesling? Nu, zes jaar later, heeft het gezin de foto nagemaakt en het resultaat is fantastisch!

Groeispurt

Op internet zie je vaak foto’s van vroeger die jaren later in exact dezelfde positie en formatie worden nagemaakt. Deze foto overtreft echter alles. De kindjes Elija, Issac, Josiah, Madison, Olivia en Rozonno Jr. zitten in dezelfde positie als de foto van zes jaar geleden: met z’n allen op papa’s rug en mama zit er zo trots als een pauw achter.

Promotie

Deze nieuwe foto is gemaakt als promotiebeeld voor de realityserie van de familie McGhee, Growing up McGhee, die binnenkort van start gaat. Eerder waren ze al te zien met een andere show, Six Little McGhees, maar dit stopte in 2014. Benieuwd naar de foto’s? Bekijk ze hieronder!

Toen

Nu

Bron: Metro, Beeld: Twitter, iStock

Laatste nieuws

Zie ook