Zien: Déze vrouw besluit na 13 jaar te stoppen met het scheren van haar baard

Een vrouw met een baard? Je kunt het je haast niet voorstellen, maar Rose Geil uit Oregon, Amerika heeft er een. Enne, d...

Lees ook

Een vrouw met een baard? Je kunt het je haast niet voorstellen, maar Rose Geil uit Oregon, Amerika heeft er een. Enne, de 38-jarige heeft zich nooit zo zelfverzekerd en sexy gevoeld. “Ik voel me eindelijk een vrouw, ik voel me eindelijk sexy”, jubelt ze tegen Metro UK.

Geheim

Rose lijdt aan een hormonale aandoening genaamd het Polycysteus Ovarium syndroom waardoor ze haargroei op haar gezicht en borst heeft. Op haar dertiende werd ze hiermee gediagnostiseerd en sindsdien begon ze haar gezicht te scheren. Rose kreeg niet altijd het gewenste resultaat met scheren, dus probeerde ze bijna elke ontharingstechniek uit. Op deze manier wist ze haar haargroei jarenlang geheim te houden voor de buitenwereld.

Vermoeiend

Maar “enough is enough”, dacht Rose. Acht maanden geleden besloot ze haar scheerapparaat weg te doen en haar baard te laten staan. “Dit is het resultaat. Sindsdien voel ik me vrij en zelfverzekerd. Het bijhouden van mijn baard was emotioneel verschrikkelijk vermoeiend. Ik heb nu de keuze gemaakt om mijn baard te omarmen.” Bekijk de foto’s hieronder:

Lees ook: Vrouw bedekt met moedervlekken deelt bikinifoto

Beeld: Instagram, iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook