De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner en Tyga weer samen gespot

Hoewel Kylie en Tyga hun knipperlichtrelatie een tijdje geleden hebben beëindigd, en Tyga ook alweer een nieuwe vriendin had, zijn de twee toch weer samen gespot. Het medium TeaTenders meldt dat zij de twee gisteren samen hebben gespot, en daar is ook een foto van. “Onze tippers spotten #Tyga en #KylieJenner toen ze gisteren rond reden in Cali. De publiciteitsstunt is over!!! Tyga kon niet langer zonder haar, maar Kylie was de afgelopen twee weken nog gezien met rapper #PartyNextDoor… #TeaTENDERS,” schrijven ze bij de foto.

Scott Disick hoopt dat Khloé’s “kindje” van hem is

Sott Disick is altijd wel in voor een grapje. Als de roddelbladen beweren dat Khloé zwanger is, en dan ook nog denken dat Scott de vader is, vindt hij het tijd voor een hilarische post op Instagram. Kennelijk vond hij het zelf ook te gek voor woorden dat ze denken dat hij de vader is van de “baby” van zijn ex-schoonzus. Bij de foto schrijft hij: “Ik heb mn vingers gekruisd!” Bekijk het grappige plaatje hieronder.

Got my fingers crossed!

Een foto die is geplaatst door Scott Disick (@letthelordbewithyou) op

Caitlyn Jenner gespot met doorschijnende top

Tijdens een middagje shoppen in Malibu is Caitlyn Jenner gespot is een doorschijnende, kanten top. De outfit van de transgender vader van Kylie en Kendall Jenner trok nogal wat bekijks op straat. Wél droeg ze een doorschijnende bh onder de top. Bekijk de foto HIER.

Bron: Telegraaf, Shownieuws, Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook