Nieuwe vriend Jenelle Evans blijkt geen lieverdje…

Dat Teen Mom's Jenelle Evans een zwak heeft voor bad boys, dat wisten we al. Haar nieuwe vriend David Eason heeft een cr...

Lees ook

Dat Teen Mom’s Jenelle Evans een zwak heeft voor bad boys, dat wisten we al. Haar nieuwe vriend David Eason heeft een crimineel verleden, heeft twee kinderen bij verschillende vrouwen en blijkt tot kort geleden nog getrouwd te zijn. Nu blijk echter dat hij dit huwelijk voor Jenelle heeft verzwegen… Oeps. En daar blijft het niet bij.

Geheim huwelijk

Volgens een Amerikaanse rechtbank is David in 2006 getrouwd met Whitney Johnson, met wie hij ook een dochter kreeg, Maryssa. In 2013 vroeg hij een scheiding aan. De zus van David, April Eason McKeithan, bevestigd dat het huwelijk heeft plaatsgevonden. “Ze waren getrouwd en ze maakte echt deel uit van onze familie. Ze zijn samen opgegroeid en ze waren erg jong toen ze Maryssa kregen.” Naar verluidt had Jenelle geen idee dat David getrouwd was. Dit zou hij voor haar hebben verzwegen.

Geweld

Met de moeder van David’s zoontje Kaden, Olivia Leedham, is hij nooit getrouwd geweest. Wel deed zij aangifte tegen hem wegens mishandeling, waarna hij een straatverbod kreeg. Toch zegt zijn zus April dat de mishandeling niet heeft geleid tot de breuk tussen hem en de moeder van zijn zoon. “Ze waren gewoon te verschillend”.

Lees ook: Vriend Teen Mom Jenelle weer een badboy

Bron: Radar Online, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook