Geordie Shore’s Gaz doet een boekje open over Marnie en Vicky

De castleden van Geordie Shore staan er natuurlijk om bekend dat ze niet op hun mondje zijn gevallen. Niemand minder dan...

Lees ook

De castleden van Geordie Shore staan er natuurlijk om bekend dat ze niet op hun mondje zijn gevallen. Niemand minder dan Gaz heeft nu een boekje open gedaan over Vicky én Marnie, en dat is niet niks!

Boekje open

Gary Beadle, oftewel Gaz, heeft in zijn column niet bepaald lovende woorden over zijn huisgenootjes Vicky en Marnie geschreven. Zo noemt hij Marnie Simpson “F*cking saai” en zet hij ook de ruzie tussen hem en Vicky Pattison voort. Maar dat is niet het enige, want hij doet ook een paar schokkende onthullingen over de dames. Zo vertelt hij dat Marnie bij de producenten van MTV heeft aangegeven dat ze een nieuw, mannelijk cast-lid in de serie wil, omdat ze Gaz en Aaron Chalmers te oud vindt. Naar zijn mening was het vragen naar nieuwe jongens nogal ridiculous van de brunette, en ook vindt hij haar saai als ze geen alcohol heeft gedronken.

Vicky

Ook de ruzie met Vicky krijgt nog een staartje. De brunette is boeddhistisch geworden, en Gaz lijkt dit niet echt te kunnen hebben. Hij schrijft: “Heeft haar nieuwe, heilige kijk op het leven haar korte termijn geheugenverlies gegeven? Als je het wel geeft, maar je kunt er niet mee dealen als je het terug krijgt, dat ben jij toch echt zelf het probleem.”

The story continues…

Lees ook: De makeover van de Geordie Shore girls

Bron: Metro UK, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook